VariaVastgoed

Het turnkey renoveren van woonoppervlak in de omgevingen Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Als organisatie hebben wij een sterke focus op verouderd binnenstedelijk onroerend goed. Hierbij wordt verouderd vastgoed gerenoveerd tot een hoogwaardige woonruimte met moderne kwaliteitsaspecten.

Nieuws

Met een visie op zowel binnenstedelijk onroerend goed, als commercieel onroerend goed, vind u ons laatste nieuws op onze nieuwspagina. Onder andere vindt u hier aankopen, verkopen en recentelijke vernieuwingen in onze portefeuille. Door snelle ontwikkeling, een sterke visie en gedurfd karakter brengen wij u graag op de hoogte van elke gebeurtenis binnen onze organisatie.

Portefeuille

Afgelopen jaren heeft VariaVastgoed een sterke groei weten te realiseren op het gebied van wonen. Hierbij is voornamelijk onroerend goed aangekocht in de omgeving van Amsterdam.

Door een sterke visie en oplettende blik heeft onze organisatie een verbreding weten te maken op het gebied van commercieel vastgoed. Hierover leest u meer op onze ‘Over Ons’ pagina.

Beheer

Bij elk verhuurd pand hoort een beheerders verantwoording. deze hebben wij volledig in eigen huis. Doordat aankoop tot en met verhuur volledig in eigen huis is, zien wij dat ons beheer team kennis gebruikt uit de ontwikkelingsperiode. Hierdoor kan snel, vakkundig en juist gereageerd worden op de melding van een huurder. Deze melding kan aangegeven worden in ons huurdersportaal, elke huurder heeft toegang tot dit portaal. Hiermee kan gemakkelijk contact worden gezocht en duidelijk een melding worden gemaakt.

Heeft u een opmerking, melding of een ander probleem met ons onroerend goed, dan kunt u hier een melding van maken.

Inschrijven nieuwsbrief

 

    Neem vrijblijvend contact met ons op